Nieuws

Voetbal Invest

We zijn heel blij om te melden dat wij ook dit seizoen shirtsponsor blijven voor Voetbal Invest!

Ook Rik Geurts, eigenaar van Voetbal Invest, is verheugd met de verlengde samenwerking: “Wij hechten veel waarde aan een hechte, duurzame en langdurige samenwerking. JDS bedrijfsautomatisering bv is er al vanaf de allereerste training bij als shirtsponsor, wij waarderen het dat zij ook komend seizoen deze samenwerking continueren.”.

Voetbal Invest is een voetbalschool in Venray voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Hier kan men naast de reguliere lessen ook extra lessen volgen voor nóg beter voetbaltechniek. Via innovatie, plezier en kwaliteit wordt een hogere ontwikkeling van de spelers gerealiseerd. Kijk op www.voetbalinvest.nl voor meer informatie!

Dit seizoen zullen we het logo van Plan-IT op de shirts voor Voetbal Invest laten zien. Plan-IT is het digitale planbord dat speciaal ontwikkeld is voor het inplannen en beheren van afspraken in de (universele) dealerwerkplaats. Een ideale tool voor de dealer om hogere efficiëntie te behalen in de werkplaats en daarmee ook een hogere klanttevredenheid kan realiseren. Kijk voor meer informatie op www.plan-it.nl.

Voetbal Invest