Kantoorsoftware

Op zoek naar een goed pakket voor uw financiële of logistieke administratie? Dan is King hét pakket voor u. King is een puur Nederlands produkt. Inmiddels gebruiken sinds het ontstaan in 1987 meer dan 10.000 bedrijven King software voor hun administratie. King is betrouwbare financiële en logistieke standaardsoftware, speciaal ontwikkeld voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) in Nederland.

King voldoet aan de eisen en wensen die ondernemers aan hun administratieve software stellen. Zij is branche-onafhankelijk en is in gebruik bij allerlei bedrijven en instellingen, van eenmanszaak tot grote MKB-ondernemingen, van handelsbedrijf tot accountantskantoor. Door het grote aantal King-gebruikers kan de prijs van King betaalbaar blijven.

Wat is King?
King is branche-onafhankelijk. Het soort bedrijf is dus niet bepalend voor de keuze van een pakket. Het is veel belangrijker om te weten welke eisen u aan het programma stelt ? Factureren, voorraad-beheer, budgetteren, telebankieren, omzetstatistiek-en, ledenadministratie of multi-user werken.

Flexibel en uitbreidbaar
King is leverbaar in een groot aantal varianten: van alleen boekhouden, met of zonder facturering, tot complete financiële en logistieke automatisering, inclusief relatiebeheer en projectenadministratie. Er zijn versies voor één gebruiker (single-user) tot tientallen gebruikers (multi-user). Daarnaast is King uit te breiden met talloze speciale opties.

Compleet 
Het King-assortiment is gebaseerd op volledige standaardversies. Er zijn versies met en zonder factureren of voorraadbeheer. Daarnaast kunt u kiezen voor 1 of meer gebruikers. Dit assortiment biedt voor elke ondernemer, organisatie of vereniging een passende oplossing.

King Offline of King Online?
Met King Offline is King geïnstalleerd op uw pc of op uw (lokale) netwerk. U betaalt dan een eenmalig bedrag voor het gebruiksrecht en eventueel een jaarlijks bedrag voor ondersteuning.
King Online staat voor internetboekhouden. De volledige functionaliteit van King is dan online beschikbaar. Zo kunt u op elke computer met een internetverbinding inloggen op uw eigen King- administraties, beveiligd met inlogcodes en wacht-woorden. Waar ter wereld u ook bent.
U hoeft zelf geen back-up meer te maken of updates te installeren en uw accountant kan op afstand uw boekhouding bekijken en begeleiden. Bij King Online betaalt u maandelijks een vast bedrag voor de hosting en het gebruik van King.

Gebruiksvriendelijk 
King is gemakkelijk in het gebruik, ook voor ondernemers met een beperkte kennis van boekhouden. King is toegespitst op de dagelijkse praktijk. U bent dus snel met het pakket vertrouwd.

Uw accountant
King heeft een sterke positie bij accountants- en ad-ministratiekantoren, mede door de goede controle-mogelijkheden. Ook de mogelijkheden om gegevens uit te wisselen zijn uitgebreid: gegevens kunnen geëxpor-teerd worden in vele formaten. King kreeg van de SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Ad-ministratieconsulenten) een 8 als rapportcijfer!

Beroepsverenigingen positief 
NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen): Ik hoor alleen maar tevreden geluiden. Met name over de helpdesk; die is snel te bereiken en altijd een antwoord heeft. Van de NOAB-kantoren die met King werken is 99% "tevreden" of "zeer tevreden".

King is onverslaanbaar goed ! 
Dat willen we bewijzen. U kunt een proefversie van King dertig dagen testen. JDS informeert u graag over de mogelijkheden met King. Stuur een email aan de verkoopafdeling van JDS of vul het contactformulier op de website in met de vermelding proefversie King software

JDS Assist-IT module

 

Maak eenvoudig een snelle verbinding tussen uw computer en onze helpdesk. Op deze manier kunnen wij u razendsnel van dienst zijn en het probleem samen met u oplossen.