Beheer

Beheer op afstand

JDS bedrijfsautomatisering heeft diverse mogelijkheden om ook beheer op afstand uit te voeren.

Assist-IT De meest eenvoudige en voor iedere computer met een internetaansluiting bruikbaar is Assist-IT. Dit programma geeft ons de mogelijkheid, met uw authorisatie, iedere PC wereldwijd op afstand over te nemen. 
Andere oplossingen zijn een VPN verbinding of een KVM over IP oplossing. Deze zijn meer geschikt voor het (thuis)werken en het beheren van hele serverparken op afstand. Onze verkoop maakt graag een afspraak met u om de mogelijkheden voor u uit een te zetten.


Server onderhoud Net zoals uw auto heeft ook een server in uw bedrijf onderhoud nodig. Controleert u elke maand of uw nog voldoende harde schijf ruimte heeft om uw bedrijfsgegevens op te slaan. Stelt u zich eens voor dat uw harde schijf geen opslag capaciteit meer heeft omdat er grote data/ foto of andere bestanden zijn opgeslagen. Wist u dat in het ergste geval u een hele nieuwe installatie van uw server moet maken?


Uw zorg uit handen nemen ! JDS bedrijfsautomatisering neemt ook graag deze zorg van u uit handen. Middels 2-wekelijkse aktieve monitoring houden wij de performance van uw server in de gaten. Naast een maandelijkse rapportage die wij voor u verzorgen checken wij op 2-wekelijkse basis of uw backup gelukt is en krijgt u van ons een melding wanneer bepaalde zaken aangepast of gewijzigd worden.


Preventief onderhoud Eenmaal per jaar word preventief onderhoud aan de in de overeenkomst genoemde server(s) bij u op lokatie gedaan. Tijdens de onderhoudsbeurt kan u eventuele hard- en softwareproblemen met onze technisch specialist bespreken.
Andere voordelen van deze overeenkomst zijn :

  • De responsetijd op een storing bedraagt maximaal 4 uur binnen onze openingtijden
  • U geniet voorrang bij het oplossen van storingen op klanten zonder contract
  • Werkzaamheden ten behoeve van het oplossen van storingen aan de in deze overeenkomst genoemde server(s), als ook de reiskosten worden niet doorbelast

Wilt u uw server van onderhoud voorzien, neem kontakt op met onze verkoopafdeling


Laatste nieuws
BS Morgen Master: AVG

BS Morgen Master: AVG Op dinsdag 6 februari mochten wij gastheer zijn voor...Lees meer »

ICT & Logistiek 2017

Over twee weken is het zover, dan vindt de ICT & Logistiek...Lees meer »

Wij zoeken nieuwe collega's!

Nadat wij vorig jaar ons pand hebben uitgebreid, is het nu tijd...Lees meer »

JDS Assist-IT module

 

Maak eenvoudig een snelle verbinding tussen uw computer en onze helpdesk. Op deze manier kunnen wij u razendsnel van dienst zijn en het probleem samen met u oplossen.