Bedrijfsautomatisering

Uw zorg uit handen nemen bij het inrichten van een nieuwe werkplek, een nieuw netwerk, een internetverbinding en alle daarbij behorende beveiligingen is de taak van JDS bedrijfsautomatisering. 

Wanneer een nieuwe medewerker bij u begint, wilt u toch ook dat op zijn eerste werkdag alles tot in de puntjes geregeld is, zodat hij/zij direkt over alle benodigde voorzieningen op het gebied van informatie en communicatie beschikken kan ?

PC of Laptop, Brother Scanner of Printer, Microsoft Office Software of email wij regelen het allemaal. Moeten uw medewerkers thuis ook kunnen beschikken over dezelfde mogelijkheden ?

Heeft u meerdere vestigingen?
JDS bedrijfsautomatisering regelt ook breedbandkoppelingen tussen de diverse filialen. Op basis van Microsoft Teminal Services kunnen u en uw medewerkers vanuit meerdere vestigingen geheel veilig op het bedrijfssysteem werken. Naast het voordeel dat nu alles centraal beheerd word, kunnen u en uw medewerkers ook thuis over dezelfde functionaliteit beschikken. 

Als JDS bedrijfsautomatisering zorgen wij ervoor dat u zich kunt bezighouden met uw Core-business en wij met ónze missie!

 

JDS Assist-IT module

 

Maak eenvoudig een snelle verbinding tussen uw computer en onze helpdesk. Op deze manier kunnen wij u razendsnel van dienst zijn en het probleem samen met u oplossen.